JAKKE MATTILA

Jakke on mainostoimisto EXX:n perustaja. Yli 40 vuoden kokemus markkinoinnin ja mainonnan parissa ei ole sattumaa. Aito halu edistää asiakkaiden liiketoimintaa, kyky asettua asiakkaan asemaan ja asiakkaan toimialan ymmärtäminen ovat olleet kantava voima läpi uran. Jakke erottuu edukseen alalla maanläheisellä “duunari”-asenteella. Jakke ei pelkää likaista työtä, ei maalaa asiakkaille turhia pilvilinnoja eikä harrasta trendikästä jargonia.

Jaken erikoisosaamisaluetta on aggressiivinen kaupallinen markkinointi. Jakke on ollut monien isojen sekä pienien menestystarinoiden takana ja monet Suomen suurimmiksi lukeutuneet yritykset ovat luottaneet hänen palveluihinsa. Ja tarina jatkuu.

Titteli voisi olla toimitusjohtaja, art director, copywriter, luova johtaja tai vaikka projektipäällikkö, mutta edellä mainittujen sijaan Jakke on ylpeästi “vain mainosmies.”

Onhan tässä ollut kaiken maailman haasteita, mutta vielä ei ole yksikään luvattu homma jäänyt tekemättä. Eikä jää.

“Don’t judge a book by its cover” on ihan hölmö sanonta. Kirjan kannen merkitystä ei voi liikaa korostaa. Hyvä kansi herättää mielenkiinnon lukemaan kirjan. Sama pätee kaikkeen muuhunkin.

Judge a book by it’s cover!

JAN LAINE

Olipa kyse pienen bändin tai ison yrityksen perustamisesta, niin ensin paneudutaan visuaalisuuteen – tehdään logo! Ja kun boogie on päällä, niin heti perään muotonsa saavat nettisivut, some, käyntikortit, promootiotuotteet ja jopa asusteet. Seuraavaksi mietintään tulee mediavalinnat. Milloin, missä ja miten saadaan eniten näkyvyyttä ja millä tempauksella saadaan hyvä hässäkkä aikaiseksi. Kaiken takana on idea. Kyllä ne käytännön asiat siitä sitten suttaantuu.

Markkinoinnin ja mainonnan krokotiilimies ei pidä näppejään erossa mistään luovasta työstä olipa kyseessä graafinen suunnittelu, videotuotanto tai vaikkapa sosiaalinen media. Muusikkonakin tunnetun Janin erikoisosaamisaluetta ovat nettisivut. WordPress on jokapäiväistä leipää. Alati kehittyvä mediamaailma on haastava ja samasta syystä todella mielenkiintoinen.

SINI ALLT

Aurinkoinen Sini on pitkänlinjan markkinointi- ja mainosalan ammattilainen. Sinillä on vahva yrittäjätausta, mutta kokemus ei ole tehnyt Sinistä kylmää ja kyynistä vaan päinvastoin. Hän on lämmin, empaattinen ja innostuu uusista haasteista aina uudestaan. 
 
Suuret ja rouheat teollisuuslaitteet tai kiiltävät ja nätit luksustuotteet, kaikki käy. Sini omaksuu toimialat ja niiden haasteet kuin olisi niiden parissa aina toiminut. Sini pitää huolta asiakkaista ja heidän projekteista kuin emo poikasistaan. Luovan suunnittelun lisäksi Sini hoitaa projektien koordinoinnin, aikataulut ja johtamisen kuin luonnostaan. Asiakkaat ovat tyypillisesti luottaneet Sinille hoidettavaksi todella suuria kokonaisuuksia, sillä Sinillä pysyy langat käsissä.
 
Olipa pöydällä markkinoinnin tai mainonnan haasteita tai mitä tahansa, kaikilla olisi hyvä olla Sini elämässään.

Väittävät, että kudon villasukat tunnissa. En kyllä myönnä.

Make ads not war! Peace.

JANE JERNVALL

Jane on EXX:in nuori voima. Mediamaailmasta innostunut Jane on lahjakas, luova, ahkera, utelias ja kiinnostunut oppimaan alasta kaiken. Nuoresta iästä huolimatta Janella on vahvat näkemykset ja mielipiteet niin visuaalisista asioista, kuin elämän muistakin osa-alueista. Kyky kyseenalaistaa vanhoja markkinointikliseitä laskettakoon myös Janen eduksi.
 
Jane ei työtä pelkää. Kun hommaan on ryhdytty, se myös tehdään kerralla loppuun.